Banden 2019

Nazareth

Nazareth

För 50 år sedan! Bildades ett rockband i Scotland som fick namnet NAZARETH. I den första banduppställningen ingick Dan McCafferty, Manny Charlton, Pete Agnew och Darrel Sweet. Deras första album kom ut redan 1971 dock lät det stora genombrottet  vänta på sig fram till 1973 och albumet Razamanaz.

Läs mer
Treat

Treat

Treat må ha varit med länge, men de bär fanan högt och levererar alltjämt. Vi har den stora glädjen att få ge Er; TREAT som en av anrättningarna den 29 april.

Läs mer
Candlemass

Candlemass

Någon gång är alltid den första.....så ock här då vi bokat ett svenskt doom metal-band! Candlemass som bildades 1984 i Stockholmsförorten Upplands Väsby är just ett exempel på detta.

Läs mer
Vambo

Vambo

VAMBO'S INSPIRATION GÅR TILLBAKA TILL GRUNDEN FÖR 70-talets hårda rock, samtidigt som de är starkt knutna till dagens musikkultur och branschkrav.

Läs mer
Jamie Meyer

Jamie Meyer

Jamie Meyer, som bor i Nashville, har gjort sig ett namn i USA och vann bästa Singer/Songwriter på Los Angeles Music Awards.

Läs mer
James Holkworth and the Coolbenders

James Holkworth and the Coolbenders

Världspremiär för James Holkworth and the Coolbenders På Silja Rock. För första gången på över 40 år är James Holkworth tillbaka, tillsammans med sitt band The Coolbenders och första spelningen blir på Silja Rock såklart!

Läs mer
Engmans Kapell

Engmans Kapell

Allting började 1995 när Pär Engman och fiolspelaren Fredrik Lindh bildade en duo som hämtade inspiration i svensk och irländsk folk/visa-tradition. Snart engagerades Dedde Malmqvist på bas och därefter Urban Andersson på dragspel och Erik Gunnarsson på trummor.

Läs mer
DUO JAG

DUO JAG

Silja Rock är ju inte bara en fantastisk musikalisk företelse utan också en PARTYRESA utan jämförelse. Därför känner vi stor tillfredsställese i att 2019 få med oss DUO JAG på vår kryssning.

Läs mer
Tony Krantz

Tony Krantz

Mannen,myten, legenden is back! Tony Krantz med band kommer åter äntra scen ombord på Silja Symphony. Nu kan alla ni som velat om er medverkan den 28/4 göra slag i saken.

Läs mer
From The Sky

From The Sky

From The Sky är en trio som bildades 2018 med Pontus Snibb på trummor och sång, Staffan Österlind på gitarr och Sampo Axelsson på bas.

Läs mer
Bryan Adams The cover band

Bryan Adams The cover band

Bryan Adams, född 5 november 1959 i Kingston i Ontario, Kanada är en kanadensisk rockartist och fotograf, folkkär för sin amerikanska jordnära rock'n'roll och mest känd för musikaliska alster såsom (Everything I Do) I Do It for You, Heaven, Summer of '69 och väldigt många andra låtar.

Läs mer
A Tribute To Led Zeppelin

A Tribute To Led Zeppelin

Missa inte chansen att uppleva Sveriges tveklöst bästa hyllningsband ”A Tribute To Led Zeppelin”. I stort sett alla som gillar någon form av rock har en relation till Led Zeppelin - ett av tidernas mest ikoniska band.

Läs mer
Mia Lexie

Mia Lexie

Hon har det i blodet hon har det i sin strupe. Vi kan här stolt presentera en tjej som står för uppvärmingen av de Silja Rock resenärer som tidigt tar sig ombord på årets kryssning.

Läs mer
The Little Darlings

The Little Darlings

The Little Darlings bildades för drygt tio år sedan och har sedan starten varit ständigt husband på den årliga hyllningskonserten till Phil Lynott, King’s Call Stockholm. 

Läs mer