Banden 2020

Farbror Fläsk

Farbror Fläsk

Vi har åter äran att få med oss FFpå vår kryssning. Vet inte hur många gånger de varit med ombord, men de utgör ett välbekant och mycket uppskattat inslag i vårt koncept. Bandet bjuder upp till en improvisationsföreställning där inte ens, den något korpulente frontfiguren Björn,vet vart det hela kommer att sluta. DOCK vet vi att det blir en hitkavalkad från rocken alla geners och mycket allsång. Jag tar ju för givet att moder sol värmer upp frusna själar i Helsingfors den 19 maj då bandet tar sig an utomhusscenen.

Läs mer
GABBA

GABBA

GABBA ABBA HEY!
Gabba är bandet som lirar Abba-låtar som Ramones kunde ha gjort det och kombinationen Abbas låtar och Ramones energi är fantastisk!

Bosse Ramone Johander, Gabbas sångare säger:
- Som fjunig tonåring lyssnade jag, nästan, lika mycket på Abba som mina husgudar Ramones. Abba dock lite mer i smyg, precis som flera av mina kompisar senare visade sig ha gjort, ha-ha! Det här gäller hela bandet.

Han säger vidare:
- Vi tänker ge Silja Rock-publiken en kväll att minnas!

Med Abba-låtar i Ramones-skinnjacka som Ring Ring, Mamma Mia, SOS, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Voulez Vouz med flera är förutsättningarna synnerligen goda för ett rejält party!

Läs mer
VAMBO

VAMBO

VAMBO tar åter Silja Rock med storm.

2019 års stora utropstecken på Silja Rock, det engelska bandet VAMBO, får förnyat förtroende.

Deras spirituella upplyftande rock´n ´roll satte djupa avtryck i vår publik och därför måste vi ta chansen att få se dem live igen. Vilken dag som helst slår de igenom BIG TIME och då kommer deras närvaro ombord med oss jämföras med BEATLES spelningar på promiskuösa klubbar i Hamburgs Reperbahnområde. Här gott folk är en världsklassakt worth waiting for.......

Läs mer
Forever and Ever

Forever and Ever

Tomrummet efter den kanske störste pop-ikonen någonsin, David Bowie, gör sig påmint
var dag. En karriär som spände över närmare 50 år, fylld in i det sista av vital musik och
ständig strävan efter förnyelse, tystnade plötsligt den 10 januari 2016.

Läs mer
Courtesy Of

Courtesy Of

”Soulig poprock med massor av groove!”

Courtesy Of är en svängfest med en doft av AOR och Thin Lizzy 

Courtesy Of’s debutplatta var en ren kärleksförklaring till Thin Lizzy och Phil Lynott. Det här var ett nytt sätt att tolka dom med en smooth, snygg produktion av legendariska producenten Lasse Andersson som fick en publik långt utanför Sverige att fullständigt älska albumet. I somras släppte dom sitt andra album, men den här gången är det eget material. Influensen från Thin Lizzy finns  fortfarande kvar.

Läs mer
EBBA GOLD

EBBA GOLD

EBBA GOLD är Sveriges mest anlitade Tributeband!

Läs mer
IMPERA

IMPERA

Johan Kihlberg's IMPERA släppte debutplattan "Legacy Of Life" 2012 och har efter det varit flitiga i studion och till sommaren släpps 6:e plattan. Grundaren Johan Kihlberg har lyckats få med en imponerande skara vänner från rockvärlden på alla sina releaser bl.a medlemmar från Kiss, Europe, SAGA mfl.

Läs mer
REGGAE KISS

REGGAE KISS

Hur skulle det ha låtit ifall KISS kom från Jamaica?
- Reggae Kiss kan mycket väl vara svaret!
Allt startade som ett kul jam i replokalen, följt av en kreativ kväll i studion. Låten ”I Stole Your Love”
från albumet Love Gun spelades in i reggae-tappning och lades upp på youtube samma kväll. Dagen
efter hade Paul Stanley och Gene Simmons delat låten på sina sociala medier, och så gick
djungeltelegrafen igång.

Läs mer
Praying Mantis

Praying Mantis

Praying Mantis är ett brittiskt NWOBHM-band ( New Wave of British Heavy Metal) som är mest känt för alla artister från gruppen Iron Maiden som har spelat i bandet, bland andra Paul Di'Anno, Bob Sawyer, Dennis Stratton och Clive Burr. Även sångaren Doogie White, som var aktuell för Iron Maiden under 1990-talet, har också sjungit för bandet. Bandet spelade på Sweden Rock Festival den 11 juni 2010 och var inbokade till 2020 års festival. I augusti 2015 släpptes studioalbumet Legacy. Nu är det så dags att äntra Silja Rock med tung rock till allas stora glädje.

Läs mer
Classic goes Rock

Classic goes Rock

Här kombinerar den klassiska musikens pärlor med solister och symfoniorkester med världens mest kända rocklåtar i en och samma show. Upplev några av crossover-genrens bästa artister och musikaliska tungviktare.

Läs mer