Banden 2019 - Classic goes Rock

LINDA LAMPENIUS - stjärnviolonisten är en crossover-artist med hjärtat i den klassiska musiken. När hon framför klassisk musik spelar hon på den akustiska violinen och då Classic goes Rock plockas elviolinen fram. Linda är en karismatisk, passionerad och visuell artist som är van att stå på de stora scenerna.

PER-OWE SOLVELIUS – den ekvilibristiske gitarrhjälten som gjort sig ett namn på scenerna i Europa och som även älskar att framträda i de mindre sammanhangen med sin akustiska gitarr, som han bemästrar fullt ut.

PATRIK JABLONSKI – virtuos konsertpianist, erkänd på de klassiska scenerna, men har också erfarenhet av crossover-musik i egna arrangemang där han får briljera med sina pianokunskaper. Patrik brinner för att hitta nya spännande vägar att framföra klassisk musik.

ELLINOR ASP – Silja Rocks egen stora stjärna som förnöjt oss så mycket under år som gott. Med Ellinor i bandet så kommer detta skapa musik och upplevelser av utomjordisk upplevelse. Här bjuder vi på något nytt, unikt, vackert, tungt, melodiöst och kärleksfullt som få på vår jord fått uppleva.

GRATTIS SILJA ROCK TILL DENNA KLASSISKA ROCKHYLLNING