Banden 2019 - DUO JAG

Silja Rock är ju inte bara en fantastisk musikalisk företelse utan också en PARTYRESA utan jämförelse. Därför känner vi stor tillfredsställese i att 2019 få med oss DUO JAG på vår kryssning.

DUO JAG är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år med framförallt Sverige, men även Norge och Finland som spelplan.
Bandet gör årligen ca. 130 uppträdanden både sommar- och vintersäsongen då de gästar våra mest populära semesterorter som Sälen, Åre, Borgholm, Visby, Smögen och Tylösand för att nämna några.Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten ligger på en lite nyare repertoar, vilken gör att publiken ej kan sitta still utan tvingas med i dans till gruppens förföriska toner. Genom åren har DUO JAG ofta fått höra att dom låter som originalet”. Det var med just denna motivering de fick jobbet som husband i IDOL2006.
Här gott folk Vi har ju flera av dem som med glädje visar upp sina vaskningsfärdigheter på sociala medier.  Vi kanske spontant borde arrangera ett Svenskt Oldboys mästerskap i vaskning ombord 29 april?