SILJA ROCK LATEST NEWS

SILJA ROCK KICK-OFF ställs in och SILJA ROCK flyttas till i våren 2024

SILJA ROCK FLYTTAR TILLBAKA TILL VÅREN 
Efter några dagars förhandling med TallinkSilja Line beslutades det att Silja Rock flyttas från hösten 2023 till våren 2024. Exakt datum meddelar vi inom kort.
Men var så säkra på att detta 30-års jubileum blir något alldeles extra.
Det finns lite olika anledningar till detta. Dels så hade våra två tilltänkta headliners inte möjlighet att spela hos oss i september, som vi hoppats och dels så är ni väldigt många som hört av er och undrat varför vi inte kör på våren som tidigare. Nu dök det då upp en möjlighet från våra vänner på Silja Line att flytta årets  kryssning till våren 2024 och det nappade vi på direkt. För alla er som redan bokat plats så följer självklart bokningen med till det nya datumet och skulle ni mot förmodan inte kunna åka i vår så stryker vi bara bokningen,
men självklart hoppas vi att ni hakar på! 

Vi kommer inom den närmaste tiden också diskutera med de banden som redan var bokade till september i år, så exakt hur utfallet blir och vilken line-up det blir, ja det kommer också framöver.
 
För oss som jobbat med Silja Rock i så många år och upplevt så många underbara kryssningar med vår fantastiska publik och alla grymma artister, så känns det riktigt bra att nu åter kunna åka ut på havet mot den vackra finska huvudstaden Helsingfors, en solig vårdag.
 
Detta innebär också att vi inte kommer att köra vår tilltänkta Kick Off på Biblioteket Live den 17 maj, då vi hade planerat att presentera våra huvudakter, utan den flyttar vi fram tills i höst. Här har vi inte hunnit sätta ett nytt datum än. Köpta biljetter återbetalas via Tickster.
 
Vi hoppas så klart att få ser er alla ombord Silja Symphony i vår och vi kan redan nu lova att det blir en helt fantastisk line-up!