SILJA ROCK LATEST NEWS

TRE VECKOR KVAR

Vår 28:e Silja Rock kryssning närmar sig avgång och nu har ni sista chansen att boka upp er på årets bästa båtarrangemang.
Som vanligt har vi ett brett men oerhört kompetent utbud av musik ombord.

Allt från den Bongotrummande virituosen Björn Eriksson i Farbror Fläsk till ”världens bäste rockgitarrist” Michael Schenker. Lägg till Corroded som just nu manglar den svenska rockscenen och väller ut över världen. Exceptionella coverband med Clash musik ( en ovanlig företeelse) AB/CD som spelat AC/DC professionellt i 30 år och som gör succé med egna alster. Vi har den odödlige DAVID BOWIES musik arrangerad av Per Vikström (som spelat trummor med alla världens stora musiker).

Vi bjuder er på Anders Wrethov en av Sveriges främsta låtskrivare, som personifierar Bryan Adams på ett sätt som får originalet att blekna! Ni som löser en biljett få också Robbie Williams på silverfat, i en show exakt kopierad ända ner i mellansnacket av Tim Vinniecombe. STRAY är ett engelskt hårdrockband som bildades för över 50 år sedan och är ”Still going Strong” en skön akt för den mest kräsne rockälksaren.

Sist men inte minst blir den totala QUEEN upplevelsen en riktigt höjdpunkt på årets Silja Rock. Johan Boding med fem musiker och 6 körtjejer ger en magnifik hyllningskonsert till minne av Freddie Mercury och hans QUEEN. Så flytta nu musen till fliken biljetter och tryck in dig och registrera dig för den hytt du önskar så får även du dela all glädje och kärlek ombord på Silja Rock 28.